19 oct. 2009

BOILIESURI FACUTE DE MINE

Va salut daragi prieteni pescari, dupa cum v-am spus in jurnalul trecut ca va scriu cum am facut boiliesuri.Anul trecut am fost la pescuit in Italia .Cand am ajuns acolo era un magazin cu articole de pescuit.Am intrat in magazin sa vad cum sunt preturile fata de Austria .Mi sau parut scump. Am cumparat 1kg de boilies cu aroma de peste si piper negru.Am ajuns la lacul unde vroiam sa pescuiesc.Am pus pe fir 2 boiliesuri din cele cumparate.La nici o ora am prins un crap.Deci in 5 zile de pescuit am prins cel mai bine cu boiliesurile ce le-am cumparat in Italia.


Prin luna lui noiembrie ma tot uitam pe internet si culegeam informatii cum se fac boiliesuri.Din fericire am un prieten care se pricepe forte bine in domeniul boilies.Mi-am facut o reteta impreuna cu el din 10 sortimente de faina diferita si bineanteles cu aroma de peste si piper negru.
Mi-am cumparat tot ce-mi trebuia si 13 kg de mix din reteta mea.Dupa vreo 8 ore de facut boiliesuri eram foarte obosit.Am pus boiliesurile la uscat si dupa 5 zile le-am cantarit sa vad daca se renteaza.Am avut 22 de kg de boilies.Eram foarte multumit.Acum asteptam sa vina primavara sa pot vedea ce rezultate am.Primul peste pe care l-am prins a fost un Crap de 4kg (vedeti poza de mai jos )si pe viitor tot am avut rezultate foarte bun.Incercati si voi.
Pe curand,al vostru Carpdetektiv!





2 comentarii:

  1. trimite-mi terog niste retete de boilisuri pe email neludobieSM@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nici nu te cunosc si vrei retete si nici nu stiu ce fel de retete vrei.Lasami o adresa ceva facebook sau yahoo si vb.

    RăspundețiȘtergere