21 oct. 2009

IARNA DE PLICTISEALA

Sa va mai comunic ce am facut in iarna lui 2008.Era luna lui decembrie, afara ningea ,mare plictiseala.Aveam un chef de pescuit de nedescris.De plictiseala incepusem sa navighez pe internet .La un momendat, deschid o pagina unde scria CARP EXPO.Parea interesant. M-am uitat cand este si din fericire Expozitia incepea chiar a 2 zi.Stiam cu siguranta ca mai imi trebuia cateva scule de pescuit.
Dar dupa cateva ore de gandire m-am decis sa ma duc la CARP EXPO ,cu toate ca erau 400 de km de condus cu masina.Era ora 3,00 noaptea m-am suit in masina si taca paca am ajuns la CARP EXPO cand am ajuns aveam impresia ca este un targ de masini.Pana sa intru in CARP EXPO afara erau cateva corturi expuse, preturi foarte bune ,dar nu era ceva sa-mi placa.
M-am uitat in Carp Expo vreo 3 ore, era lume de parca se dadea ceva degeaba,erau oameni din toate tarile ,am intalnit si niste romani din Oradea.Mai m-am invartit sa vad ce noutati mai sunt si intr-un tarziu am inceput sa-mi cumpar ce-mi trebuia.Dupa toate astea eram tare obosit si mai aveam inca 400 de km de condus, dar incet m-am pornit la drum spre casa.
Pe saptamana viitoare cu un Jurnal nou,al vostru Carpdetektiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu