1 iul. 2011

Black Lake

La 10 km de casa este un lac nu foarte mare dar cu pesti frumosi.
Am inceput sa pescuiesc duminica seara pana miercuri.Am dus monturile in fata unui covor de nuferi,una din cele 2 monturi era cu snowman iar a 2a montura cu un boilies de 20mm peste si piper negru.In prima noapte am prins 3 pesti primul peste catarea 12,800 kg iar ceilalti 2 erau sub 5 kg nu se merita sa fac poza.

Eram foarte sigur ca ziua nu se prindenimic si asa a si fost,era o zi cu soare si o caldura insuportabila am stat mai mult in apa si cate o plimbare cu barca.Urmatoarea noapte am mai prins un crap care cantarea 9,200kg si inca unul care cantarea 5kg.Ideea mea este ca ori ce peste sub 5 kg nu puncteaza :).
Cu respect tuturor cititorilor acestui blog!
Pe curand,al vostru Carpdetektiv!

5 comentarii:

  1. Important este sa mergem la pescuit si sa relaxam...mai devreme sau mai tarziu o sa fim rasplatiti ;)La BIG MAMA apare cand te astepti mai putin ;)A inceput numaratoarea inversa pentrut Italia....;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este ai dreptatea dar este frumos sa cante si cate un senzor.....;) Astept cu nerabdare sa pescuiesc la Pussiano acolo sper sa prind un record nou ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa tine ,de fapt orice carpa sub 10 kg. nu se pune.stiu eu ce vrei sa prinzi...la 18kg. dupa aia la 24...28 .incepi sa speri la peste 30.si uite asa,trece timpul!da' prin ianuarie,februarie,ce n-ai da sa ai un dril si cu unu' dasta sub 5 kg. semnat,george

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu respect domnu George.Defapt asa este nu sti cum este vorba aia omu este mereu nemultumit ;)in ianuarie sau februarie este cu totul altceva atunci merg si astia sub 5kg atunci sunt multumit dar sar putea sa iasa si ceva la vreo 18kg :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnu George .Ca toti pescarii urmarim sa facem cate un nou record personal...crapii de 5 kg sa-i lasam in pace pe noi ne intereseaza mamele si bunicutele :))) ce vrei asa este pescarul de crap cu cat imbatraneste vrea ca si pestele sa fie de o seama cu el . SPACCA LA BIG !!!;)

    RăspundețiȘtergere