15 sept. 2010

WORLD CARP CLASSIC 2010

După multe pregătiri si mari speranţe pe data de 2 Septembrie la ora 3:00 noaptea, am pornit cu colegul meu spre Lac de Madine în Franţa. Din păcate după 300 de km se strică ambreiajul la maşină, asta fiind în Germania pe langă oraşul ULM. Am căutat un service auto pe care l-am găsit foarte repede şi după 9 ore de aşteptare s-a reparat.
Am mai parcurs 400 de km şi am ajuns la Lac de Madine unde am găsit satul de corturi, acolo am văzut o maşină cu numere de înmatriculare de Bucureşti. Ne-am instalat cortul acolo şi am dormit, asta fiind pe la ora 2:00 noaptea, la ora 9:00 ne-am trezit împreuna cu noi noştri prieteni români. Am umflat barca ca să mergem să o omologăm, iar după aceea am stat toată ziua cu prieteni români la bârfă.
A doua zi a început pe la ora 9:00 cu o cafea unde trebuia să facem şi înscrierea generala. După vreo 2 ore de bârfă cu prieteni români ne-am decis să mergem la înscriere. La înscriere am aflat că sunt 126 de echipe din 30 de ţări, aici trebuia sa tragem un bilet cu un număr din care aflam al câtelea la rând vom fi pentru extragerea locului de pescuit. Am tras biletul cu numarul 65, era perfect, eram undeva pe la mijloc. După toate astea ne-am întâlnit şi cu un mare pescar englez pe nume Jake Langley Hobbs.
A treia zi am dormit până la ora 11:00, aveam mari emoţii din cauza extrageri de loc, aveam dreptul să tragem două bilete, la primul aveai timp câteva secunde să te decizi dacă rămâi la primul bilet tras sau mai tragi o dată. Dar pâna să înceapă extragerea am fost învitaţi la masa de seara din partea organizatorului Ross Honey pe care îl vedeţi în poza de mai jos. În jurul orei 20:00 a început prezentarea si extragerea de loc. Primul bilet tras era sectorul Indyline cu locul Nr 12 era pe insula mare unde nu mi-a convenit si am mai tras o data pe sectorul Jet Fish loc Nr 6 era pe insula mică. După toate astea a început un spectacol cu muzică şi o bere rece.
Următoarea zi la ora 7:00 trezirea si plecarea la locul de pescuit. O zi frumoasă cu soare de 6 Septembrie, la ora 14:00 s-au auzit artifici, nu am vazut, dar era semnalul că a început concursul. Am căutat cu sonarul o oră şi nu am găsit nimic interesant. În jurul orei 19:00 a început să bată vântul, erau valuri de aproximativ 40 de cm. Să iesi cu barca era tare greu şi în scurt timp a inceput şi frumoasa ploaie, vremea a ţinut aşa pâna pe 8 Septembrie, deci două zile. Din păcate nu am prins nici un peşte. Pe 9 Septembrie ne-am trezit in jurul orei 7:00, vremea era tare frumoasă. Eu si colegul meu tot speram să prindem si noi un Carp. În data de 11 Septembrie ora 7:00 s-a terminat concursul. Am pescuit cinci zile si din păcate nu am prins nici un Carp, dar nici vecini de sector cei din stânga si dreapta nu au prins nimic. Pe insula care eram au fost 10 echipe din care doar 2 echipe au prins peşte. În total s-au prins 3 peşti pe aceasta insula.Acesta a fost Worldcarpclassic fără sponsor foarte foarte scump.
Pe curand,al vostru Carpdetektiv!

6 comentarii:

  1. Banuiesc ca a fost o experienta frumoasa chiar daca nu ati reusiti sa prindeti nimic.Lasa... ai sa faci capturi in Italia ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da exact asta am si spus inainte sa plec ca este o experienta si chiar daca nu am prins nimic a fost foarte frumos.O sami fac o pregatire pentru Italia sa iesim vreo 10 zile daca ai timp. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ne organizam...si eu abia astept sa vina primavara :)))trebuie vazut cum e timpul...ca sa facem BIG FISH ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da cum sa nu ne eorganizam ca de mult nu am mai prins un BIG CARP :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Va salututa Costica Buhac si colegii de la Acvila .Nu trebuie sa fiti suparati ca nu ati prins nici un crap .Nici eu nu am prins in primul an .Oricum voi ati avut locul castigat la tragerea la sorti si drumul mai scurt decat noi .Vati integrat foarte repede in delegatia Romaniei si ati fost simpatizati de toti .Placerea a fost de partea noastra sa va cunoastem si sa aflam cum pescuiti voi in Austria.Va urez FIR INTINS in 2011 !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu respect domnu Buhac.Nu sunt suparat si nici nu am fost.Si noua nea parut bine ca am mai cunoscuct cativa pescari romani.Daca va intereseaza cum se pescuieste in austria urmariti acest blog.Urmatoarea sesiune va fi de 7 zile in luna Mai nu stiu exact unde pe ce lac.Dar voi avea posibilitatea sa scriu si sa postez in fiecare zi.
    Va urez clubului Acvila FIR INTINS.

    RăspundețiȘtergere