19 nov. 2009

SCULELE MELE DE PESCUIT LA CARP


La inceputul acestui jurnal vreu sa va comunic ca nu ma laud si nu vorbesc de preturi.Aceasta este doar o informatie pentru toti pescarii care vor sa inceapa sa pescuiasca la carp.Pescuiesc cu 3 lansete Chub Outkast 12ft,3,00lb.Actiune progresiva, o lanseta usoara si foarte puternica.
Construita pe blank din carbon, dupa ultimile tehnologii in domeniu.
Inele SIC cu picior dublu, blank slim.Garantie 30 de ani.Vedeti poza de mai jos.


Folosesc 3 mulinete Shimano Ultegra XT-B 14000.Este o mulineta marunta cu adancime mica,dar cu o capacitate mare,este intruchiparea palpabila a visului multor pescari la carp. Este dotata cu o manivela biomecanica incredibil de usoara, tambur Baitrunner II, 2 viteze de oscilatie, plus sistemul de infasurare Aero si un angrenaj silentios, fiind visul multor pescari casting, care pe langa acestea mai este prevazuta si cu un tambur AR-C nou, forjat la rece,ca totul sa fie cat se poate de bine. Tehnologia de tambur AR-C consta si in modelarea unei buze frontale unghiulare a tamburului, care produce spirale cu diametre mai mici.Vedeti poza de mai jos.
Sistem de Avertizare Carp Sounder EXF Set-3 Avertizori+Statie.Este un senzor care foloseste un sistem electronic extrem de fiabil, cu cele mai bune componente si cea mai buna tehnologie, oferind in plus in premiera absoluta,garantat 100% "waterproof".Vedeti poza de mai jos.



Rod Pod Solar World Wide.Construit in intregime din otel inoxidabil, se asambleaza foarte usor.
Foarte stabil, cu 3 posturi si o greutate de 6,2kg.Cam asa arata totul din ce vam comunicat



Pe curand,al vostru Carpdetektiv!

2 comentarii: