26 oct. 2012

Un Nou Record Personal

Am asteptat cu nerabdare reintoarcerea in Italia si iata ca in data de 15 octombrie am plecat cu sperante mari la drum. Dupa un drum de aproximativ 600 km, l-am reintalnit pe bunul meu prieten Litvinenco Luigino (Gogule),cu care urma sa petrec urmatoarele 8 zile.
Prima noapte a fost destul de grea, cu ploaie multa si vant puternic. Am avut parte de valuri mari, care m-au facut sa ma simt ca la mare.
Parea sa fie linistita apa
Am gasit un loc interesant la vreo 500 m in larg, la o adancime de aproximativ 7 m, despre care am avut o presimtire buna. Si asteptarile mele nu au fost inselate: in jurul orei 22, dupa un drill de 25 de minute, am reusit sa aduc pe salteaua de primire o oglinda frumoasa de 24,6 Kg, acesta fiind si noul meu record personal.
Aceasta este Regina de 24,6kg


In urmatoarele zile, prietenul meu Litvinenco Luigino (Gogule), a avut parte de cateva capturi frumoase cuprinse intre 17 Kg si 19,3 Kg.
Din pacate, eu am scapat unul, iar alti doi mi-au rupt firul in pietre.
Acestea fiind spuse, a fost o sesiune frumoasa si fructuoasa pentru care vreau sa-i multumesc prietenului meu,Litvinenco Luigino (Gogule) ce are tot respectul si admiratia mea.
PS:Aceasta a fost ultima sesiune pe acest an.

Pe curand, al vostru, Carpdetektiv

4 comentarii:

  1. Inca o data felicitari pentru captura frumoasa pe care ai reusit sa o faci ;)
    Cum se zice prin partile mele Spacca la BIG !!! Cristian
    Si daca este ultima iesire pe anul asta nu-ti ramane decat sa urmaresti blogul meu si sa visezi la primavara ...hahahahahaah

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Gogule.Mia facut si ami face in continuare mare placere sa pescuim impreuna.Pai de urmarit te voi urmari mereu ;) Spacca Tutto

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmatoare iesire impreuna va fi intr-un loc nou ,salbatic ,extrem, rupt de lumea cotidiana ceea ce inseamna si fara electronica ...hahahahahah

    RăspundețiȘtergere
  4. De loc ma bucur de nedespus ;) dar de iPhone,laptop si etc nu ma pot desparti gogule mai bine ami interzici altceva electronicele sunt pentru mine ca aeru pe care il respir :)))

    RăspundețiȘtergere